sábado, 16 de junio de 2012

Sessió 12 de març de 2012

A dia d’avui, podem dir que el nostre musical ja té forma i que estem molt més motivats que els primers dies, que no sabíem ben bé com començar ni què fer.
A nivell de grup aquest treball és tot un repte, ja que inventar-nos tot una història, cantar, ballar, pensar en la vestimenta, la decoració de l’escenari,... i posar-nos d’acord entre tots tenint en compte els gustos i preferències de cadascun de nosaltres. Arribant a un resultat que reflecteixi tot el nostre esforç i les ganes que li estem posant.
En les primeres classes que hem tingut amb na Carmen hem estat seguint amb la història, buscant cançons que ens agradessin, ampliar els diàlegs i caracteritzar els personatges. De la mateixa manera, amb en Toni hem fet algun exercici de desinhibició, escenificant una obra ja feta en grups de tres persones.
El que ja tenim clar és la primera escena, en la que apareixeran l’olivera, el sol, els avis i la nena; ja hem començat a caracteritzar el sol.
Per a les properes classes, tenim pensat acabar la història i que sigui del gust d’en Toni, el professor, ja que cada dimarts tenim revisió del que anem fent i ens dóna propostes de millora i noves idees. 

També, per a que Carmen ens pugui ajudar, ja hem començat a pensar amb materials que podem utilitzar per a crear les diferents vestimentes com per exemple, paper de diari per a fer la gonella de la pagesa.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario