sábado, 16 de junio de 2012

Sessió de 20 de maig de 2012

Aquest diumenge hem quedat per a preparar els materials que necessitem pels nostres decorats. Varem fer dos grups de feina, per així aprofitar més el dia i poder assajar en acabar. Un dels equips s’encarregava de fer el pont, és a dir, preparar les capses de cartró, tallar-les, pintar-les,... i l’altre s’encarregà de crear les estructures amb canyes. 


Per a fer aquesta estructures varem utilitzar canyes d’aigua, corda, cèrcols, brides i cinta americana, i ens varem valer de l’ajuda d’algunes de les nostres parelles. Per a crear-les és necessari anar a un torrent que no hagi sigut netejat, elegir-les i tallar-les, aproximadament unes 200. Cal triar-les de l’altura adequada, el més rectes possibles, i que no siguin gaire verdes, ja que sinó es trenquen amb molta facilitat.  

El muntar-les ha sigut una feina molt laboriosa, ja que és una estructura de grans dimensions, la qual requereix un espai ampli i preparació prèvia. Una vegada seleccionades, es fa la base per a que sigui estable i no caigui, i desprès es van posant les canyes correlativament i es van lligant.


L’altre grup de feina va fer la recollida de caixes de cartró, unes 7 o 8, els obrirem i els he pintarem en color marron, per a simular un pont. A aquest li férem ratlles negres per fer com si fossin pedres, i ens queda pendent muntar els arcs.

Una vegada acabats els decorats, varem passar a preparar i assajar l’últim ball que ens quedava per definir. Una vegada preparat, Vicent va cantar la cançó mentre nosaltres feien la coreografia i un altra persona la gravava per veure el resultat. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario