sábado, 16 de junio de 2012

Sessió de 10 de maig de 2012




Aquests darrers dies hem estat preparant i assajant les coreografies a casa d’un membre del grup. Això ja ho varem parlar prèviament amb Carmen, ja que varem pensar que d’aquesta manera aprofitaríem més el temps, evitant-nos els desplaçaments, els descansos i els horaris fixes. També pensarem que així podríem deixar els materials en un lloc determinat, evitant així tindre que moure’l i que es pugui fer malbé.
Hem acabat gaire bé totes les coreografies, tant sols ens queda una per muntar i anar millorant la coordinació de la resta. Això ens permetrà poder dedicar més temps als vestuaris i decorats, ja que és el que portem més endarrerit.
Nosaltres hem pensat fer dos estructures de canyes de forma circular i de grans dimensions. Les volem utilitzar per a decorar l’escenari i com element suggeridor amb l’entorn que tractem. També hem pensat fer un pont amb caixes de cartró i una tela per simular el riu.





Durant els assajos que hem anat tenint amb Toni, ell ens ha anat supervisant i donant algunes premisses sobre allò que hem de millorar, així com també ens ha anat advertint, no només a nosaltres sinó també a la resta de grups, que ja és hora d’aprendre’ns els diàlegs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario